Dé interieurarchitect in Heemstede en omgeving - the IN connection
15236
page-template-default,page,page-id-15236,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

bureau

Onze missie is het helpen van mensen en organisaties bij het oplossen van hun huisvestingsvraagstukken.

Vorm, maat, kleur, geur en geluid hebben een belangrijke invloed op de leefomgeving.

Of het nu van toepassing is op uw woonsituatie of de plaats waar u werkt. Al deze elementen prikkelen de zintuigen en dragen bij aan uw stemming. Het creëren van een optimale balans in vormgeving en functionaliteit heeft een positieve invloed op uw innerlijke harmonie.

U bent in verbinding met het werk, met het wonen en met het leven

Samen met de opdrachtgever creëert the IN connection een passende huisvestingsoplossing waarin al deze prikkels tot uiting komen. Van kantoorruimte tot woning, van verbouwing tot verhuizing. Samen met de opdrachtgever bepaalt the IN connection de randvoorwaarden en uitgangspunten om samen tot de juiste oplossing te komen. Welkom in de wereld van the IN connection.

PROJECTAANPAK.

the IN connection heeft als missie om mensen en organisaties te helpen met het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Onze connecties zijn daarin van wezenlijk belang. Zonder de juiste professionals is het onmogelijk om tot een goed resultaat te komen.

Door het vervaardigen van een goed uitgewerkt plan, waarbij alle facetten met betrekking tot het interieur perfect op elkaar afgestemd worden, ontstaat een proces waar budget, planning, vakmanschap en gevoel voor esthetica samensmelten.

Het uiteindelijke resultaat is een omgeving die speciaal voor de opdrachtgever is gecreëerd. Gedurende het projecttraject kan the IN connection de opdrachtgever met haar diensten ondersteunen. Dit kan een deel van het project zijn maar natuurlijk ook het gehele project.

Waar kunnen wij u bij ondersteunen?

Maak kennis met ons team

Creativiteit en een no-nonsense aanpak kenmerken Jan. Altijd bereid om nét dat stapje extra te zetten tijdens het proces. Een fervent judo- en golfliefhebber.

Jan van Honschoten

interieurarchitect - partner

Gedetailleerd en een zorgvuldige aanpak kenmerken Ed. Te allen tijde in staat het gehele proces te overzien. Een fervent hardloper en duiker.

Ed Kokernoot

projectmanager - partner

Communicatie kenmerkt Jasper. Altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken om the IN connection onder de aandacht te brengen. Ex-topjudoka.

Jasper de Jong

marketing & communicatie

Wij werken en werkten met veel passie o.a. voor:


error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.