bureau

the IN connection is er voor

Vorm, maat, kleur, geur en geluid hebben een belangrijke invloed op de leefomgeving.

Of het nu van toepassing is op uw woonsituatie of de plaats waar u werkt. Al deze elementen prikkelen de zintuigen en dragen bij aan uw stemming. Het creëren van een optimale balans in vormgeving en functionaliteit heeft een positieve invloed op uw innerlijke harmonie.

U bent in verbinding met het werk, met het wonen en met het leven.  

Samen met de opdrachtgever creëert the IN connection een passende huisvestingsoplossing waarin al deze prikkels tot uiting komen. Van kantoorruimte tot woning, van verbouwing tot verhuizing. Samen met de opdrachtgever bepaalt the IN connection de randvoorwaarden en uitgangspunten om samen tot de juiste oplossing te komen. Welkom in de wereld van the IN connection.

Voor Spa Hamam Du Sahara in Amsterdam heeft the IN connection het nieuwe interieur gerealiseerd. Een impressie van de sauna.

Projectaanpak  

the IN connection heeft als missie om mensen en organisaties te helpen met het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Onze connecties zijn daarin van wezenlijk belang. Zonder de juiste professionals is het onmogelijk om tot een goed resultaat te komen.

Door het vervaardigen van een goed uitgewerkt plan, waarbij alle facetten met betrekking tot het interieur perfect op elkaar afgestemd worden, ontstaat een proces waar budget, planning, vakmanschap en gevoel voor esthetica samensmelten.

Het uiteindelijke resultaat is een omgeving die speciaal voor de opdrachtgever is gecreëerd. Gedurende het projecttraject kan the IN connection de opdrachtgever met haar diensten ondersteunen. Dit kan een deel van het project zijn maar natuurlijk ook het gehele project.

No nonsense én creatief. Een fervent judo- en golfliefhebber.

Jan van Honschoten
Architect / eigenaar

Gedetailleerd én zorgvuldig. Een fervent hardloper en duiker.

Ed Kokernoot
projectmanager / eigenaar