facilitymanagement - the IN connection
16891
page-template-default,page,page-id-16891,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

facilitymanagement

Facilitymanagement volgens
the IN connection

 

Uw mooi gerealiseerde interieur is zojuist door ons opgeleverd, of u heeft uw nieuwe huisvesting zelf betrokken. Hoe dan ook: in beide gevallen geldt, dat wanneer een bedrijf in gebruik wordt genomen, het onderhouden dient te worden om alles op rolletjes te laten verlopen. Verantwoord Facility Management is hierin van essentieel belang. Immers, het is wel zo prettig als het kantoor er over 5 á 10 jaar nog steeds netjes bij staat. Grote organisaties hebben veelal een aparte facilitaire afdeling hiervoor opgezet, kleinere bedrijven kunnen gebaat zijn bij goede passende maatoplossingen. the IN connection staat u hierin graag bij!

 

Van wagenpark tot cateringcontracten.
Na het opleveren van een project komt er een hoop  op u af. Bijvoorbeeld het afsluiten van allerlei contracten: van onderhoud, catering tot schoonmaak maar ook het beheer van het wagenpark, telefonie, kopieermachines en bewegwijzering. Facility Management via the IN connection stelt u in staat om een vinger aan de pols te houden en snel & accuraat te handelen bij procesveranderingen binnen uw bedrijf. Een simpel voorbeeld; stel er worden op korte termijn 36 sales mensen aangesteld, inherent hieraan kunt u de vragen stellen: waar gaan al deze mensen eten, waar gaan de 36 auto’s parkeren? the IN connection ontzorgt door u bij deze vraagstukken bij te staan en geheel, of gedeeltelijk, disciplines uit handen te nemen. Denkt u hierbij aan het vergelijken en beoordelen van contracten en het begeleiden van aanbestedingen. Kostenbesparingen staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Inhuur in overleg. Van een aantal uren per week, vaste dagdelen tot jaaraanstellingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. U ontvangt van ons altijd een concurrerende offerte!

 

MEER INFORMATIE?

T. 023 529 88 20

BEL ONS GERUST 

Direct mailen kan natuurlijk ook!

Gedetailleerd en een zorgvuldige aanpak kenmerken Ed. Te allen tijde in staat het gehele proces te overzien. Een fervent hardloper en duiker.

Ed Kokernoot

projectmanager

referenties

Wij werken en werkten met veel passie onder meer voor:

error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.