huisvestingsonderzoek - the IN connection
17370
page-template-default,page,page-id-17370,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

huisvestingsonderzoek

Huisvestingsonderzoek volgens
the IN connection

 

Kent u dat? U bent op slag verliefd op die mooie auto. Alles ziet er perfect uit, de kleur, de vorm, het gevoel en toch is daar altijd die angst voor verborgen gebreken. Gelukkig is het prettig dat u bij de zoektocht vooraf altijd een aankoopkeuring kunt laten uitvoeren. Wij geloven dat dit ook verstandig is bij het betrekken van nieuwe/andere huisvesting. the IN connection staat u hier graag in bij en is er om ’emoties te temperen’ en met een blanco, onafhankelijke blik te adviseren.

 

Programma van Eisen.
In de zoektocht naar de juiste huisvesting voor uw organisatie en/of uw woning funderen wij ons onderzoek a.d.h.v. een programma van eisen (PvE) en uw propositie. Aan de hand van de uitkomsten kunnen wij u voorzien in een gericht advies. Aspecten welke wij onder meer behandelen zijn: toetsing van uw huidige huisvesting, gaan we groeien of juist krimpen, de indeelbaarheid van een ruimte (het nieuwe werken: mens in combinatie met m2), de kosten van een gebouw, keuze tussen huren of kopen, indien er gehuurd wordt tegen welke prijs en huurtermijn, de onderhoudsplanning, de bereikbaarheid (tram, metro, trein in de buurt), parkeergelegenheid en de aanwezigheid van eetgelegenheden.

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Dankzij ons brede dienstenpakket staan wij in nauw contact met de vastgoedmarkt. Van makelaars, vastgoedontwikkelaars tot Gemeentelijke vastgoedbedrijven. Hierdoor zijn wij in staat om zeer breed en onafhankelijk te adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. U ontvangt van ons altijd een concurrerende offerte!

 

MEER INFORMATIE?

T. 023 529 88 20

BEL ONS GERUST

Direct mailen kan natuurlijk ook!

Gedetailleerd en een zorgvuldige aanpak kenmerken Ed. Te allen tijde in staat het gehele proces te overzien. Een fervent hardloper en duiker.

Ed Kokernoot

projectmanager

Referenties

Wij werken en werkten met veel passie onder meer voor:

error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.