inrichting en kantoormeubilair - the IN connection
17406
page-template-default,page,page-id-17406,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

inrichting en kantoormeubilair

INRICHTING EN KANTOORMEUBILAIR

 

the IN connection biedt ‘one stop shopping’ aan. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor een totaalproduct: naast interieurontwerp en uitvoering dus ook voor de invulling en keuze van uw inrichting en meubilair. Doordat wij direct inkopen bij de bron (fabrikant) zijn wij tevens in staat om concurrerend te leveren.

 

Het beste van twee werelden.
Door onze jarenlange expertise binnen zowel de zakelijke- als particuliere markt weten wij wat ‘hip and happening’ is. Dankzij onze onafhankelijke positie leveren wij meubilair variërend van Ikea tot Wilkhahn, Vitra en Moroso. Expertise op het gebied van interieurarchitectuur en meubilair blijkt een goede match. Zo weten wij dat momenteel de vintage interieurs ‘happening’ zijn en kunnen wij u perfect adviseren op het gebied van verlichting, tapijt, vloerafwerkingen en behang. Maar tevens zijn wij vanuit onze opdrachtgevers gewend om speciaal meubilair te leveren, denkt u hierbij aan balies, pantry’s en grote bankopstellingen.

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn? 
De prijzen van meubilair zijn projectafhankelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. U ontvangt van ons altijd een concurrerende offerte!

 

MEER INFORMATIE?

T. 023 529 88 20

BEL ONS GERUST 

Direct mailen kan natuurlijk ook!

Creativiteit en een no-nonsense aanpak kenmerken Jan. Altijd bereid om nét dat stapje extra te zetten tijdens het proces. Een fervent judo- en golfliefhebber.

Jan van Honschoten

interieurarchitect

referenties

Wij werken en werkten met veel passie onder meer voor:

error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.