interieurarchitectuur kantoor of woning? - the IN connection helpt u graag!
16888
page-template-default,page,page-id-16888,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

interieurarchitectuur

Interieurarchitectuur volgens
the IN connection


Wij vinden dat er een verschil bestaat tussen binnenhuisarchitectuur en interieurarchitectuur. Bij binnenhuisarchitectuur gaat het volgens ons om stylen en het plaatsen van meubels terwijl interieurarchitectuur gaat om het creëren van ruimtelijke oplossingen, doorbordurend op architectuur. Is het één dan minder dan het ander? Nee natuurlijk niet! U heeft enkel het geluk dat wij van beide disciplines de expertise in huis hebben!Van een nieuw kantoor of badkamer tot een turn-key oplevering.

the IN connection ontwerpt en realiseert interieurs voor zowel de particuliere- als zakelijke markt. Of u nu een betere indeling van uw kantoorruimte wenst, een schetsontwerp wilt voor uw receptie, een ander lichtplan, een nieuwe badkamer, nieuwe mooie wanden, vloeren, een verbetering van de akoestiek of een turn-key oplevering van uw project. Samen met ons brede team van professionals dragen wij zorg voor het gewenste resultaat. Bij the IN connection gaan wij voor een totaaloplossing, waarbij het uitgangspunt is om een project tot in detail esthetisch tot een succes te brengen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Hieronder treft u een greep uit ons uitgebreide portfolio aan, opgebouwd uit meer dan 18 jaar passie voor het vak. Wij werken voor de horeca, zakelijke dienstverlening, overheidsinstanties, de zorg en de particuliere sector. Uiteraard staan wij ook u met veel enthousiasme bij! Neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. U ontvangt van ons altijd een concurrerende offerte, hoe groot of klein het project ook is!

 

MEER INFORMATIE?

T. 023 529 88 20

BEL ONS GERUST 

Direct mailen kan natuurlijk ook!

Creativiteit en een no-nonsense aanpak kenmerken Jan. Altijd bereid om nét dat stapje extra te zetten tijdens het proces. Een fervent judo- en golfliefhebber.

Jan van Honschoten

interieurarchitect

REFERENTIES

Wij werken en werkten met veel passie onder meer voor:

error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.