kantoorverhuizingen - the IN connection
17331
page-template-default,page,page-id-17331,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

kantoorverhuizingen

Kantoorverhuizingen volgens
the IN connection


Wanneer wij een mooi interieur gerealiseerd hebben, of u zelf een nieuwe huisvesting gaat betrekken, geloven wij dat een succesvolle verhuizing van essentieel belang is. Immers, u wilt niet dat werkprocessen stil komen te liggen en zo min mogelijk worden gestoord. 

Gefundeerde adviezen vanuit een brede view.
the IN connection heeft de expertise in huis om dit proces goed en soepel te laten verlopen en is als externe coördinator gespecialiseerd in zeer complexe verhuisbewegingen binnen organisaties. Doordat wij tevens kennis en ervaring aan de bouwkundige kant meebrengen, worden onze adviezen gestoeld vanuit een bredere view, hetgeen enorm gewaardeerd wordt door onze klanten. Onder meer diverse overheids- en zakelijke dienstverleners besteden met veel vertrouwen de processen binnen hun interne en/of externe verhuizingen aan ons uit.

Planning is KEY.
Alles draait om planning en communicatie. Aan de hand van goede structuren en documentatie kijken wij onder meer naar het soort verhuizing: van pand A naar B, of intern. Het aantal kubieke meters, het aantal mensen, de inhuizing/ verplaatsing van nieuw of bestaand meubilair, vergunningen, archieven maar ook naar de bijbehorende it-problematiek en of de bouw van het pand in orde is. Veel processen zullen plaatsvinden in de avonduren en/of weekenden om uitval te voorkomen.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Trots zijn wij op het feit dat wij sinds 2000 nog geen één verhuizing hebben hoeven uit te stellen, uiteraard staan wij ook u met veel enthousiasme bij. U heeft de mogelijkheid ons in te huren als strategisch verhuiscoördinator, waarbij wij het gehele proces persoonlijk voor u begeleiden. Een inzet op losse disciplines is uiteraard ook bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. U ontvangt van ons altijd een concurrerende offerte!

MEER INFORMATIE?

T. 023 529 88 20

BEL ONS GERUST 

Direct mailen kan natuurlijk ook!

Gedetailleerd en een zorgvuldige aanpak kenmerken Ed. Te allen tijde in staat het gehele proces te overzien. Een fervent hardloper en duiker.

Ed Kokernoot

projectmanager

REFERENTIES

Wij werken en werkten met veel passie onder meer voor:

error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.