interieurontwerp BDO accountants en adviseurs - the IN connection
16171
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16171,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

interieurontwerp BDO accountants en adviseurs

Categorie
interieur, zakelijk
Over dit project

Voor de vestiging in Velsen heeft BDO accountants en adviseurs the IN connection gevraagd de lunchruimte om te bouwen tot een multifunctionele ruimte waar ook groepen met klanten kunnen worden ontvangen. Door de keuken af te schermen en de ruimte in 4 delen te verdelen is een multifunctionele ruimte ontstaan waar men kan lunchen, loungen, vergaderen en presenteren.

Facts & Figures

  • project: BDO accountants en adviseurs
  • plaats: Velsen-Noord
  • aantal m2: ± 125
  • aantal werkplekken: geen
  • inrichtingsconcept: open space

Werkzaamheden the IN connection

  • ontwerp lounge- / multifunctionele ruimte
  • aanbesteding
  • implementatie
  • projectmanagement
error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.