Interieurontwerp Form Finish - the IN connection
16194
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16194,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Interieurontwerp Form Finish

Categorie
interieur, zakelijk
Over dit project

Na het aanhuren van een tweede pand ontstond er ruimte om de kantoren voor het interieurbouw- en meubelspuitbedrijf van Form Finish uit te breiden en te vernieuwen.

Door een “doos” tussen de twee panden in te schuiven, waar een vide met entresol de kern is, ontstaat er een soort binnenplein waaraan de cellenkantoren gepositioneerd zijn. Door het op elkaar afstemmen van belijningen, het gebruik maken van de expertise van de interieurbouwer, is een totaalproject ontstaan waarin alle wanden, meubels, trap, etc. op elkaar afgestemd zijn.

Facts & Figures

  • project: Form Finish
  • plaats: Beverwijk
  • aantal m2: ± 750
  • aantal werkplekken: 12
  • inrichtingsconcept: cellenkantoor

Werkzaamheden the IN connection

  • vervaardigen ontwerp gevel
  • vervaardigen van het interieurontwerp

Bekijk hier alle projectfoto’s

error: Oeps! We zien dat je tekst probeert te kopiëren.